16 Şubat 2009 Pazartesi

Sevgilisizler Partisi

14 Şubat gibi günlerde en güzel plan plansızlık galiba. Ne yapalım ne yapalım derken, çok güzel bir sevgiler günü geçirdik. Arabaya binip kontağı çevirdiğimizde bile ne yapacağımız belli değildi. Kadıköy sapağına 20 m kala Kadıköy'e gitmeye karar verdik ve maceramız başladı. İlk önce Hamdi Pub isimli Kadıköy'ün yalancı Nebizade'sinde yemek yedik. Ne zamandır alkol adam akıllı alkol almadığımdan 3 bira beni çakır keyif seviyesinden yukarılara taşımaya yetti. Taytay 'ın barlar sokağındaki mekanı "Dunia" ikinci ve son durağımızdı ve Sevgilisizler Partisi vardı. Ama partinin adının aksine sevgi dolu bir ortam vardı. Kendimi çok rahat hissettim orada. Bu da Saint Benoit'in bize kattığı en güzel şey bence. Taytay bize çok iyi ev sahipliği yaptı. Bize Safari shot ısmarladı. Sevgililer gününde beraber olmayı aklımın ucundan bile geçiremeyeceğim Bersis ve Evren de bizimleydi. Dans, bira, tekila derken accim sarfoş oldu :P. Ben sünger gibi olduğumdan bir şey olmadı tabii. Bira bizim dansımızı seven iki delivanlı bizi taklit etmeye bile çalıştı. Yüreğimizin bizi götürdüğü yere gittik ve çok memnun kaldık. Di mi accim?

6 yorum:

  1. Accim sen çok tatlısın. En tatlısın. Sevgililer Günü çok eğlenceliydi gerçekten. Çünkü sen çok eğlencelisin accim. Seninle olmak da çok çok eğlenceli. Hayat sürprizlerle dolu. Aklımızın ucundan geçmezdi evden çıkarken geceyi Taylan, Evren ve Bersis'le geçireceğimiz. Ama hayatın en güzel sürprizi sensin bence. Bir tek sorun var, sen daha sarhoştun, ayıp oluyo:)

    YanıtlaSil
  2. Tayfun arkadasımın sarhos olmadıgı gerceginden yola cıkarak tek bir yorumds bulunucam, ertesi gun oglen 12'de aradıgımızda(esim ve ben) kendisi hala ayılamadıgını soylemistir.
    Bu arada belki de gorusemeyecegiz cunku ben Can ulke Romanya'da mahsur kalabilirim, su anda bulundugum yerde diz boyu kar var, ucak kalkar mı kalkmaz mı bilemiyorum, o yuzden bana soylemek istediginiz benle paylaşmak istediginiz ama paylasamadıgınız seyler var ise bence tam sırası

    YanıtlaSil
  3. Ben öyleysem sen bi de Aslı'yı düşün.

    YanıtlaSil
  4. Ya abim nerdesin şimdi peki? Karlar yağmasın, abim gelsin isterim. Avrupa Avrupa duy sesimizi, gönder bize abimi, herşeyimizi!!!

    YanıtlaSil
  5. Tayfun Sponge Bob dır ona bişi olmamıştır..
    Ancak bizim nişan mekanı Charlotte'un vestiyer anahtarının 6 ay sonra Aslı'nın odasından çıkması okları Aslı'ya çevirir kanımca:))))
    P.S: Sevgilim Bükreş'e doğru yola çıktı bugün de... Yol ve hava şartlarına bir dur demek istiyorum artık, hemen gelsin aşkım:(

    YanıtlaSil
  6. Blog sahipleri biz bu bloga kendimize ait ozgun entry giremiyor muyuz?
    Kestane kebab acele cevap

    YanıtlaSil