12 Şubat 2009 Perşembe

Yaşasın Aslı & Tayfun Blogu!!!

Tarih 12 Şubat 2009... Akşam 10 suları... Aslı ve Tayfun Cafe Clementine'de oturmaktadırlar. Keyifleri yerindedir. Bir anda akıllarına güzel bir fikir gelir! "Neden bir blogları olmasın" diye düşünürler. Aslı akşam işe koyulur. Bloglarını hazırlar. Peki ya bu blogda neler olacaktır? Amaç nedir? Hemmen anlatayım. Blogda, Aslı ve Tayfun'un dünyasında neler olup bittiği yer alacaktır. Fotoğraflar, haberler, programlar ve tabii kiii blog takipçilerinin yorumları... Aslı ve Tayfun'un hayatında yakın zamanda epey hareket olacaktır. Bu yüzden bloga malzeme bulmak çok zor olmayacak diye düşünmektedirler. Amaca gelince; amaç, eğlenmektir aslında. Takipçileri de eğlendirmek!

Herkese iyi eğlenceler diler, blogumuzun açılışını yaparız! Allllkıııııııış :)))

6 yorum:

  1. Tebrikler Aslı, tebrikler Tayfun! Sonunda sizi uzaktan gözlemleyebileceğimiz bir ortama kavuştunuz. Accim Dünyası'ndaki tüm gelişmeleri en en en yakından takip edip, gerek gördüğüm yerde müdahale edeceğim. Ne mutlu accim diyene!

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim ben de, umarım güncel olur buradaki bilgiler yoksa karışmam! Ayrıca hep senin değil Tayfunun da makalelerini isteriz.

    Evet ne zaman evleniyorsunuz bakalım? Bu soruyla kötü bir başlangıç mı yaptım acaba...

    YanıtlaSil
  3. "Accim nedir?" başlıklı entry'si ile Tayfunnn çok yakında blogumuzda... Bekleyin ve görün!

    YanıtlaSil
  4. Ayrıca Ekin neden uzaktan izlemek istiyosun ki bizi? Yakından iyiydik :)

    YanıtlaSil
  5. :):):)
    Ben uzakdan , yakından, dibinden heryerden takipteyim...
    Accimi bloğu cümlemize hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil